TOF Diemen, goede voornemens voor 2016!

goede-voornemens

 

 

 

 

 

 

Dit jaar start TOF met nieuwe goede doelen !

Betalen voor de plastic tas, toch een goed gevoel.

We weten allemaal dat we dit jaar voor onze plastic tas moeten betalen. TOF vraagt hiervoor een minimale bijdrage van 15 cent per tasje, meer mag natuurlijk ook. Dit bedrag doen wij in een pot (het ‘spaarvarken’) waarvan wij iedere maand, in overleg met de voedselbank, boodschappen van kopen en vervolgens aan hen doneren. Hiermee krijgt het betalen voor de plastic tas, naast het bewust omgaan met ons milieu, toch een wat beter gevoel.

TOF Diemen draagt steentje bij.

Helaas zijn er nog steeds een hoop minder bedeelde mensen in ons land. TOF kiest er dit jaar voor, om per kwartaal een deel van haar (eigen) opbrengst te doneren aan goede doelen om zo deze mensen helpen. Help ons door uw inbreng van goede trendy tweedehands kleding, zodat  wij u kunnen helpen aan een leuke (bij)verdienste en de goede doelen aan een leuke donatie; win-win-win. Via facebook en onze website zullen wij u op de hoogte houden. Houdt het in de gaten :D!

Schenken niet opgehaalde kleding.

Regelmatig schenken wij uw NIET opgehaalde kleding aan goede doelen zoals de voedselbank en het daklozencentrum. Wij kiezen bewust niet voor één specifieke organisatie omdat wij zoveel mogelijk goede doelen willen steunen. Daarnaast willen wij er ook zeker van zijn dat het goed terecht komt. Sinds enige tijd, wordt uw kleding ook gedoneerd aan de kerk in Amsterdam zuidoost. Zij organiseren iedere woensdagochtend een markt waar van alles geschonken/verkocht wordt. Vanaf volgende maand gaan wij hier regelmatig zelf helpen om te zien waar een deel van uw NIET opgehaalde kleding naar toe gaat.

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail