Loyce en Sharon zijn super trots op hun winkel in tweedehands merkkleding voor dames !

Loyce & Sharon van TOF Diemen; uw tweedehands merkkleding winkel voor Amsterdam en omstreken

Over TOF Diemen en ons ontstaan

Na een aantal jaren samen te hebben gewerkt als tandartsassistentie, hebben wij (Loyce en Sharon) in 2014 besloten om samen wat leuks te beginnen. Wij hoefden niet heel lang na te denken over wat dit dan wel zo moeten zijn. Al snel kwam bij ons het idee van een leuke tweedehands kledingwinkel naar boven.

Over TOF Diemen en onze locatie

Na wat speuren naar een juiste locatie en wat verder geregel (hoe kom je aan leuke kleding), hebben wij op zaterdag 30 augustus 2014 onze deur officieel geopend.

Met heel veel enthousiasme en doorzettingsvermogen heeft dit geleid tot een leuke toffe trendy tweedehands merkkledingwinkel in Diemen (onder de rook van Amsterdam) met de naam TOF Diemen. En ja, wat is er dan leuker dan een eigen winkeltje bomvol hippe items voor een leuke prijs.

Over TOF Diemen en onze filosofie

Mode moet mooi betaalbaar en tof zijn, zeker voor dames. Kwaliteit moet dus niet ter discussie staan, vandaar dat wij ons richten op de betere merken (bekende designers) voor dames. Betaalbaarheid is een must, dus hanteren wij prijzen tot maximaal 30% van de originele verkoopprijs. De rest moet uiteraard tof zijn, dus leuke winkel (check), goed en eerlijk advies (mag je zelf over oordelen) en een persoonlijke behandeling!

Over TOF Diemen en onze naam

TOF staat trouwens voor (onze) Touch of Fashion die wij uiteraard graag met je willen delen. Bij TOF Diemen kun je rekenen op een persoonlijke benadering en staan wij graag voor je klaar. Wij geven advies en helpen je graag aan een nieuwe outfit onder het genot van een kopje koffie.

Graag zien wij je bij ons in de winkel!

Loyce & Sharon