TOF Diemen, Verzenden & Retourneren

Verzenden

Wij streven er naar om je pakket binnen 2 werkdagen na bevestiging van je bestelling te versturen. Wij leveren op alle woonadressen binnen Nederland en Belgie.

Verzendkosten:

€5,95 voor verzending in Nederland
€9,- voor verzending naar Belgie

Pakketten die niet afgeleverd kunnen worden:

Als een pakket niet afgeleverd kan worden, ontvang je altijd een bericht. Als een pakket niet afgeleverd kan worden, is TOF Diemen gerechtigd om € 5,95 of €9,- (Belgie) in rekening te brengen voor de kosten van de retourzending naar TOF Diemen.

 

Retourneren

Bij TOF Diemen heeft u de mogelijkheid om via de webshop gekochte items te retourneren. Hiervoor geldt een termijn van maximaal vijf werkdagen, gerekend vanaf verzending door TOF Diemen. Retourneren kan per post (dit is op eigen kosten) of het kan gebracht worden naar onze fysieke winkel. Bewaar het prijskaartje of de pakbon en zorg dat deze in het pakket bijgevoegd is. Neem wel vooraf contact met ons op om de reden en wijze van retourneren door te geven.

Adres:

TOF Diemen
Muiderstraatweg 3
1111 PS Diemen
Tel: 020-3314212
Email: info@tofdiemen.com

Zodra we jouw item(s) in goede conditie retour hebben ontvangen storten wij het aankoopbedrag (exclusief verzendkosten) binnen 14 dagen terug.